Disse er de sikreste cykelhjelme af 2021

Float Fit-fastholdelsessystemet giver en personlig pasform ved hjælp af den justerbare skive bag hjelmen. Denne Raleigh Cycle Hjelm har et attraktivt design beregnet til by pendling. Sweat Guide pad-designet trækker sved væk fra panden, så rytterens øje er klart. En flot hjelm med et slankt design, der passer til den professionelle eller bare weekendrytteren. Giro Synthe MIPS cykelhjelm er tilgængelig på Amazon. Lazer Z1 MIPS vejer 230 g for den lille størrelse og skal være en af de letteste hjelme på markedet. Muddyfox hjelme tilbyder entry-level løsninger både for voksne og for børn.

Nogle hjelme, som Specialized Evade, som båret af Mark Cavendish, er designet i en vindtunnel for at gøre dem så glatte som muligt, for at tilbyde aerodynamiske besparelser ved høje hastigheder. Hjulenes særlige funktionaliteter har gjort rytterne mere sikre på en jævn kørsel. Fusion i-mug polycarbonat shell obligationer den ydre skal til EPS skum liner til at gøre en mere holdbar hjelm. Det har også en dial fit system, så du nemt kan justere hjelmen til at passe dit hoved, høvding – cykelairbag.dk – og det bruger magnetiske lukninger til at låse dig selv sikkert i. ASTM, sammen med Snell, skabte standarderne for crash test procedure CPSC bruger i dag.

En nem måde at teste, om de justerer er rigtige, er at sætte på hjelmen, spænde din hagestem, og åbne munden (som om du var gabende). Så uanset om du er på udkig efter den bedste landevejscykelhjelm eller den sikreste cykelhjelm, leder du det rigtige sted. MIPS Cykel hjelm er tilgængelig på Amazon. En todelt shell kombinerer en in-mold hard-body ydre skal med standard polycarbonat shell smeltet til en EPS liner, med en integreret MIPS hjernebeskyttelsessystem. Bygget med en in-mold polycarbonat shell og en EPS indre lag ved hjælp af den progressive lagdeling teknologi til en stærkere finish, det har også MIPS hjernebeskyttelse system indbygget for ekstra sikkerhed. Bygget med en in-mold polycarbonat shell og en EPS indre lag ved hjælp af en progressiv lagdeling teknologi for bedre holdbarhed, det har MIPS hjernebeskyttelsessystem indbygget for ekstra sikkerhed.

En in-mold konstruktion af den ydre skal og indre lag, mens der stadig giver plads til en kæmpestor 31 ventilationskanaler. 22 ventilationsåbninger giver maksimal køling under pendling eller weekend ridning. Nitten ventilationskanaler holde bærerens hoved køligt på de varmeste dage. Et Advanced Rollsys-monteringssystem, der holder det tæt og sikkert på hovedet. MIPS-hjernebeskyttelsessystemet er også inkluderet til at absorbere energi i tilfælde af en ulykke. Dette forstærkes igen af det indbyggede MIPS hjernebeskyttelsessystem. Let og behagelig er de ord, der bruges til at beskrive Bell Stratus MIPS hjelm.