Forkæl dig selv med ansigtsprodukter af god kvalitet

Det er det første, du ser, når du møder en ny person: deres ansigt. Ansigtet er en central del af din krop og identitet, og derfor er det vigtigt, at du passer godt på det, så du kan se ung og sund ud i mange år endnu. Det giver dig en høj selvtillid, og samtidig ligger der en stor signalværdi i at have et sundt og velplejet ansigt. Derfor er det en af de vigtigere investeringer, du vil foretage i dit liv. Men skønhedsprodukter af god kvalitet er dyre. Du kan blive klogere på dine finansieringsmuligheder gennem vores lån.

Oversigt over vigtige produkter

Når du vælger ansigtsprodukter, er det vigtigt, at de er tilpasset din alder, køn og hudtype. Nedenfor finder du en liste med de vigtigste produkter, så du og din hud er dækket godt ind:

  • Renseprodukt. Du kan i dag både få dem som rensemælk eller gel. Det er vigtigt, at du renser din hud grundigt to gange dagligt, så make-up, snavs, fedt og forurening kan blive fjernet fra hudens overflade.
  • Skintonic. En skintonic får de sidste rester af snavs og sæbe væk fra huden, lukker porrerne og sørger for at forberede din hud på den efterfølgende hudpleje.
  • Dag- og natcreme. Begge er nødvendige, da de har hver deres funktioner. En natcreme er typisk en federe creme, der giver huden ekstra fugt i løbet af natten, mens en dagcreme er mindre fedtet og oftest også indeholder UV-filter.
  • Mild peeling. Det anbefales at du mindst to gange ugentligt påfører dig en ansigtspeeling, som fornyer din hud ved at fjerne døde hudceller. Efterfølgende kan du forkæle dig selv med en ansigtsmaske, der tilfører fugt til huden.

Gode fif til ansigtspleje

Du kan gøre meget i det daglige for at opretholde en god og sund hud:

  • Skift pudebetræk ofte. På den måde undgår du, at bakterier får direkte kontakt til din hud, som kan munde ud i bumser.
  • Brug solcreme. Alt efter sæson og hudtype.
  • Spis varieret og drik masser af vand. På den måde renser du din hud indefra.