Hvilken kryptotegnebog er den rigtige for dig?

Der er mange muligheder for krypto-tegnebøger. Men hvilken er bedst for dig? Dine digitale mønter gemmes i krypto-tegnebøger. Disse tegnebøger er normalt ikke-frihedsberøvende. Det betyder, at du kun har adgang til nøglerne. Du skal sikre, at dine penge er sikre fra andre. En frøsætning skal være mellem 12 og 24 ord lang. Du skal enten skrive det ned eller forpligte dig til hukommelsen. Din frøsætning bør ikke deles, da den ligner dine bankkontooplysninger.

Du kan gemme din krypto og også beskytte den med tofaktorautentificering (eller 2FA). Denne funktion giver dig mulighed for at være sikker på, at din krypto er sikker og beskyttet mod uautoriseret adgang. De fleste børser sender dig en bekræftelseskode via mobiltelefon. Denne kode skal indtastes i loginområdet for at få adgang til dine konti. Disse sikkerhedsforanstaltninger er beregnet til at beskytte dig mod svindel og forhindre, at du ved et uheld sender eller modtager kryptovaluta.

Hardware, software samt webbaseret er alle populære typer cryptocurrency-tegnebøger. Hardware-tegnebøger kan tilsluttes en computer, mens software-tegnebøger kan bruges på mobile enheder eller computere. Software tegnebøger kan downloades fra app store og er meget nemme at bruge. Regelmæssige kryptohandlere elsker også varme tegnebøger. En app kan downloades, der giver dig mulighed for at gemme og administrere din kryptovaluta. Dette giver dig fuld kontrol over din tegnebog.

Hardware-tegnebøger bruger en enhed, der ligner et tommelfingerdrev. Den private nøgle gemmes på enheden og beskyttes af enten en adgangssætning eller en pinkode. En hardware-tegnebog er forskellig fra en traditionel tegnebog. Det kræver en frøsætning, som kun brugeren kan få adgang til. Dine private nøgler vil blive beskyttet, selvom din computer er kompromitteret. Du skal holde styr på, hvilken enhed du bruger. De er dyrere end udveksling af tegnebøger.

Mobile tegnebøger kan være dit bedste valg. Mange mobile tegnebøger kan downloades som apps. Nogle tegnebøger, som Aqua og Trust Wallet, fungerer kun med mobile enheder. Webbaserede tegnebøger er depot og kan også bruges som backup. De hostes næsten altid på udvekslingsplatforme. Der er mange andre tegnebøger og dapps. En desktop-tegnebog er det bedste valg, hvis du vil have en tegnebog, der ikke kræver, at du indtaster en adgangskode.

Ikke-frihedsberøvende tegnebøger giver dig fuld kontrol over din krypto og kræver ingen involvering af en tredjepart. Fordi de ikke kræver, at du administrerer dine nøgler, er ikke-frihedsberøvende tegnebøger mere sikre. For at tjene belønninger for at støtte netværket kan du også vælge en staking-tegnebog. Selvom en ikke-frihedsberøvende tegnebog kan være den mest sikre, er der stadig risici. Du kan muligvis ikke inddrive dine penge, hvis din private nøgle er kompromitteret.