Hvorfor dun ikke er den bedste dynefyldning

En række årsager kan få dig til at vælge et dun-alternativ frem for en dunfyldt dyne. Selvom dun er det mest almindelige fyld til dyner, er der mange fordele ved andre fyld. Silkedyner kan være åndbare og holde længe, mens dunalternativer dyner passer til folk, der har allergi. Denne artikel vil diskutere fordelene ved hver type påfyldning.

Den mest almindelige påfyldning er nede

Hold øje med etiketten “lavet nedefra”, når du køber en dyne. Fordi dun er den mest almindelige fyldning til udstoppede dyr, er det sikkert at antage, at din baby vil være i stand til at sove på den. Denne fyldning er allergivenlig og modstår naturligt støvmider. Denne fyldning giver også den bedste åndbarhed.

Målet for fluffy ned kaldes downfyldningskraften. Duns påfyldningskraft bestemmer, hvor varm dynen er. Antallet af kubikcentimeter pr. Ounce er påfyldningseffekten. En 600 fyld power down dyne vil tage op til 600 kvadratmeter. 700 kvadratcentimeter vil blive taget op af en 700-fyld power down dyne.

Mennesker med allergi foretrækker dun-alternative fyldninger

Allergikere bør undersøge ned-alternative strøelse muligheder. Disse fyldninger er syntetiske og ikke lavet af ægte dun. Disse fyldninger er sikrere for allergikere og giver den samme høje fornemmelse som dunalternativer. De producerer heller ikke støvmider, som er hovedårsagen til allergiske reaktioner. Skallen på en dun-alternativ dyne kan være lavet af glat bomuld og er meget nem at rengøre. For at forbedre sit udseende har den baffelboksquiltning og tykke rør for at forhindre fyld i at undslippe.

Fordi de ikke bruger animalske materialer, kan dun-alternative fyldninger være et bedre valg for mennesker med allergi. Disse fyldninger har stadig en høj følelse, men de er billigere end nede. De er meget mere luksuriøse og komfortable end dun-alternative fyldninger, hvorfor de er så populære blandt allergikere. Hvis du har allergi over for ned eller er på et budget, kan et dunalternativ være et godt valg.

Linned dynebetræk er holdbare

Linned dynebetræk giver mange fordele. Disse linneddynebetræk er lette, åndbare og naturligt varme. Du kan bruge hørdynebetrækket alene i de varmere måneder. I køligere måneder kan du fastgøre en indsats til den. Linned dynebetræk er let at vaske. Stoffet bliver blødere med hver vask. Dit dynebetræk i hør holder i mange år.

Linneddynebetrækket er desuden ekstremt blødt og åndbart. De er meget komfortable, og mange mennesker bruger dem som lagner. De er mere behagelige end syntetiske stoffer og føles køligere. De er også billigere end bomuldsdynebetræk, som kan rive eller gå i stykker. Der er ulemper ved linnedbetræk til tyngdedyner. Disse betræk kan også være skrøbelige, så vask dem godt og tør dem grundigt.

Silkedyner kan være åndbare

Silkedyner tillader kropsvarme at strømme gennem silkefyldet. Dette giver mulighed for varme uden behov for overophedning og giver dig mulighed for at hvile komfortabelt ved alle temperaturer. Dette materiale er meget holdbart og kan vare op til 10 år med passende pleje. En silkedyne holder din krop varm og forhindrer hud- og hårirritation. Dette materiale er holdbart og bliver ikke let farvet.

En silkedyne er ikke kun allergivenlig, men også antimikrobiel. Silkes naturlige fibre modstår meldug og støvmider. Silke bevarer ikke fugt, så du behøver ikke at rengøre det så ofte. Silke er også åndbart og holder din seng tør, så du ikke behøver at vaske den så ofte. Silke er allergivenlig og modstår støvmider, hvilket kan forhindre udvikling af allergier.

Linneddyner modstår fugt

En hørdyne er en god mulighed, hvis du er på udkig efter en ny. Linned er et meget åndbart stof fremstillet af fibre fra hørplanter. Linneds fibre kan spindes i tråd, og de er ekstremt modstandsdygtige over for fugt. Linneddyner er et godt valg til din seng på grund af denne egenskab. Linned er lettere end bomuld og føles køligere at røre ved.