Spare dig selv fra Homebuying katastrofer. Undgå disse tåbelige fejltagelser og gøre oplevelsen en succes

Uanset om du er en første gang hjemme køber eller en glad hjem ejer, der ønsker at refinansiere en eksisterende boliglån, er der nogle kardinal “dos” og “don’ts” til følge. For mange, ejerbolig er den største investering i livet og det kunne være grunden til hvorfor nogle folk handle irrationelt, som hvis de bevidst ønsker at sabotere deal. Følg disse enkle regler og du vil være sikker på at gøre din oplevelse vanskelige og ubehagelige, hvis ikke en komplet katastrofe.
Ikke få forhåndsgodkendt eller prækvalificeret til et lån; miste din drømmebolig til en anden.
At blive prækvalificeret viser nogle engagement fra din side til både pant mægler og sælger. At blive forhåndsgodkendt er en endnu bedre skridt at tage. Långiver ved din finansielle status og er i stand til at præsentere dig med lån deal. Hvis du er hverken forhåndsgodkendt eller prækvalificeret, ejendomsmægler repræsenterer sælger vil ikke behandle dig alvorligt, og den egenskab, du vil højst sandsynligt vil sælge til en anden i løbet af tid du spilder sikring et boliglån. Gå videre og nøle, du ønsker ikke at huset alligevel.
Gøre verbal kontrakter kun. Tale er ikke billige.
Da de ikke er eksigibel i de fleste stater, Sørg for, at detaljerne i aftalen om hvem der skal betale visse udgifter eller nødvendige reparationer er enige om verbalt, og kun verbalt. På samme måde, når långiveren fortæller dig, at din hastighed er låst, ikke bede om skriftlig dokumentation. Du kan være i en stor overraskelse på den afsluttende aftale, men hvem kan ikke lide overraskelser?
Ingen grund til at være diskriminerende. Vælg en långiver ved hjælp af kun ét kriterium.
En favorit kriterier for de fleste mennesker er at gå med en bank, der tilbyder den laveste rente, uden enhver overvejelse om de sande omkostninger ved lånet. Selv hvis du ved, hvordan man beregner det, vil du nok vælge den laveste forrentet lån. Chancerne er at de laveste sats bank er opladning en masse mere i gebyrer og point end andre, men hvem har tid til at shoppe rundt? Livet er travlt. Andre, som regel mere forsigtige folk, gå med den bank, hvor de har deres checkkonto. Jo, din bank elsker dig og ønsker ikke nogen finansiel skade, højre?
Betale mere, end du bør. Vælge sælgers ejendomsmægler til at repræsentere dig.
Det er virkelig den bedste løsning. I stedet for at spørge venner eller kolleger for henvisninger, gå afhente de gule sider eller søge online efter din egen agent, simpelthen med nogen hvis job det er at få den bedste deal for sælgeren. Hvem bekymrer sig om interessekonflikt. Være hus fattige.
Intet behov for kedelige professionel hjem inspektioner.
Jo, det kunne gå galt? Utæt tag, VVS problemer, termitter, asbest; et mindre irritationsmoment. Hvis elektriske problemer tilfældigvis til at starte en brand… Nå, thats hvad røg detektorer er.
Gider ikke læse vigtige kontrakter. Bare tilmelde alle dokumenter.
De er lange og vanskelige at læse og forstå og er meget tidskrævende. I stedet for fortrolig med dem før tid, bare vente og logge alt i din afsluttende aftale. Ud over, hvad du har underskrevet kan åbne døren til en verden af overraskende boligejer eventyr du havde aldrig forestillet. Flere overraskelser for dig at nyde!
Købe et hus vil højst sandsynligt være den vigtigste køb du gøre i dit liv. Må ikke rod det!
Der er utallige hjemmesider, magasiner, bøger osv med som du kan sætte dig selv i denne skræmmende opgave. Lad dig blive draget fordel af; lære, at der er når det kommer til at købe et hjem. Hvis du vil mislykkes, skal du blot følge de foregående trin. Men succes på forhandle den bedste pris og de bedste lånerenter kan opnås ved blot at undgå disse tåbelige og dyre fejltagelser. Långivere og agenter regner med at gå blindt ind i dit hjem køb. For dem, den nederste linje er at få Kommissionen. De håber på så hurtigt et salg som muligt, og de vil gerne være en typisk uvidende klient, der gør beslutninger med deres hjerter kun og ikke deres hoveder. Gøre agenterne, der arbejder for dig. Tage den ekstra tid, arm dig selv med viden om hjem køber og udlån praksis for at gøre informerede, sunde domme og beslutninger. Du har arbejdet meget hårdt for at komme til punktet at købe et hus, så vær smart om det. og må ikke rod!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.