Fire måder at få din opfindelse galt

Hænger din opfindelse? Her er fire måder at få opløsning, geare op og bevæger sig fremad.
Melissa (ikke hendes rigtige navn) har arbejdet på sin opfindelse i over tre et halvt år. Det er ikke en kompliceret opfindelse, men hun er ikke at gøre reelle fremskridt. Hun siger at hun er ubehageligt at gøre markedet forskning, har usikkerhed om at få en prototype, lavet og ikke er sikker på fremstillingsprocessen. Disse er almindelige hindringer, som alle opfindere skal komme forbi. Nogle opfindere komme forbi disse forhindringer relativt hurtigt, mens andre synes at blive hængende i de tidlige stadier.
På overfladen synes det at Melissa er forankret i de tekniske detaljer. Men i virkeligheden er der sandsynligvis noget dybere foregår.
Fire årsager til at blive hængende
In General, opfindere går i stå for en af fire grunde: 1) frygten for fiasko, 2) frygt for succes, 3) at være i en tilstand af omlægning eller 4) manglen på en køreplan. Hvis du sidder fast, kender du årsagen?
Ofte er tilfældet at opfindere personliggøre deres opfindelse med sig selv. Opfindelsen er din baby eller en afspejling af dig selv. Hvis produktet ikke sælger eller folk kommentere negativt, kan så du tage alt for personligt som om du er en fiasko. Denne frygt vil kun holde dig i løkke af tænkning, planlægning og fifle igen og igen, som holder opfindelsen fast.
Den anden grund til at blive hængende kan være frygt for succes. Mens på overfladen, mange opfindere drømmer om at blive rig og berømt, men vi kan måske har nogle dybere bekymringer. Som en fremtidig berømte opfinder, kan du blive bedt om at gøre offentlige optrædener, det være i rampelyset, eller “tvunget” til at gøre markedsføring og salg, i stedet for at nyde den kreative del af opfinde. Og ikke kun det, trykket vil være på gøre det næste store opfindelse. Mens succes er det forjættede land, er det også et område af manglende kendskab og usikkerhed. Hvis du finder dig selv forlænge forskningsfasen, gentage tidligere aktiviteter eller ikke fastsætte tidsfrister, kan frygt for succes være årsagen.
Den tredje grund til at blive hængende er ønsket om at være i en tilstand af afledning. Opfinde er en beroligende undslippe at komme væk fra de daglige krav af liv og ansvar. Mens opfinde er du i et sikkert miljø, som du styrer. Du enten pille med en idé i år, eller flytte fra idé til idé. Sam, en opfinder ven, har en notesbog fuld af ideer. Han har ikke til hensigt at markedsføre dem, men nyder udfordringen at regne ting ud. Sam siger han er en samler, og i hans tilfælde, det er produkt-ideer. Han er ikke rigtig fast. Han bare kan lide at udøve sin hjerne. Men en opfinder sidder fast, hvis der er en konflikt, hvor en stat for omledning, og få et produkt på markedet, er både ønskeligt.
Den fjerde grund til at blive hængende er en mangel på køreplan af skridt til at få på markedet. Forestil dig du skulle tage en tur, kørsel over hele landet. Og Antag, at du ikke har en køreplan. Du vil sandsynligvis forkerte skiftes, backtrack og zigzag vej over hele landet, forudsat at du selv gøre det. Det er det samme med at opfinde. Uden en køreplan, vil du sandsynligvis spinding dine hjul på plads.
I nogle tilfælde er det en blanding af disse frygt og usikkerhed. Som med enhver større virksomhed, er der nogle pågribelse i ikke at vide hvad der venter forude.
At få beslutningen, at geare op og bevæger sig fremad
Af frygt for fiasko, kan et par enkle retsmidler hjælpe. Først, afbryder du om opfindelsen. Du har brug for til at personliggøre din relation til opfindelsen. Hvis du modtager negativ feedback, er det ikke et tegn på personlig fiasko. Det er en lektion af erfaring. Jeg hørt en tale af Garry Ridge, CEO af WD-40 diskutere dette spørgsmål. Når noget ikke gå godt, er erfaringen omformuleret som en “learning øjeblik.” De gør dette som en måde at køre ud af frygt for at begå fejl i organisationen.
Også, flytte fokus væk fra dig selv og på de mennesker, der vil drage fordel af din nye idé. I stedet for at dvæle ved din frygt, Skift din opmærksomhed og visualisere de mennesker, der vil drage størst fordel af ved hjælp af dit produkt. Forestil dig at få breve fra folk, takke dem for at gøre deres liv bedre. Når du skriver min bog produkt idé til produkt succes, blev jeg bange stiv at folk ville hade det. Ved at få positiv feedback med indledende udkast, og ændre min centrum for opmærksomhed til at hjælpe andre, var jeg i stand til at bevæge sig fremad.
Hvis du har identificeret frygt for succes som et potentielt problem, er der måder at overvinde denne. Den tanke, at succes vil bringe nye ansvarsområder, som du ikke kan håndtere, er ikke nødvendigvis sandt. Går gennem opfindelse-processen, og at få et produkt på markedet, vil styrke og give dig undervejs. For at komme dertil, lave en liste over alle de skridt til at fuldføre produktet. Derefter fokusere din opmærksomhed på de aktuelle opgaver ved hånden, i stedet for hvad der kunne ske i fremtiden.
Opfinde som en tilstand af omlægning er OK, så længe du er klar på dine mål. Hvis du ikke søger finansielle belønninger fra dine ideer, er derefter fifle med opfindelser en stor hobby at forfølge. Men på et tidspunkt hvis du virkelig ønsker at teste markedsføre dine ideer, tilbringe nogle af din tid på at lære andre aspekter af opfinde som marketing og produktudvikling.
Resumé
Tænke i grader af succes frem for alt eller intet. At gøre millioner af dollars er en hård standard at indstille til din opfindelse. Færdiggøre et produkt er en succes, selv. Måske din første opfindelse sælger 100 enheder, så en forbedret udgave sælger tusind, og mere næste gang. Være kreativ sandsynligvis du komme op med nye opfindelser, der er bedre og mere salgbare. Få succeser er gjort natten over.
Hvis du bruger mange måneder eller år på en idé og ikke gør nogen reelle fremskridt, er du enten beskæftiger sig med frygt, mangler en køreplan til følge, eller en kombination af disse. Den formel for opfindelse succes er en blanding af kreativitet, viden om udvikling og markedsføring (marked-trins proces), der har den tankegang at tage risici (selv små), vilje til at lære fra fejl (snarere end quitting), og ret timing i markedet . Du behøver ikke at kæmpe med det alene. Få hjælp fra folk, der har gennemgået den opfindelse før. Og vigtigst af alt, ser på hvilke kunne holde dig tilbage, og løse disse problemer først, derefter flytte fremad et skridt ad gangen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *