Hvad er en bro lån?

En bro lån som navnet antyder bruges et lån til at “bygge bro” den finansielle kløft mellem midler til din nye ejendom er afsluttet før din eksisterende ejendom har været solgt.

Byggelån er kortfristede lån arrangeret når du skal købe et hus, men er i stand til at arrangere pant eller anden grund, som der er en forsinkelse i at sælge din eksisterende ejendom. Timing er afgørende, når de sælger en ejendom og købe en anden. Nogle gange hvis du er på udkig efter et nyt hjem og den rigtige ejendom bliver tilgængelig, er det ikke altid muligt at vente, indtil din nuværende hjem er solgt.

Skønhed af byggelån er, at en relælånet kan anvendes til at dække den finansielle kløft, når de køber en ejendom før den eksisterende ene er solgt. For eksempel, hvis du er i en kæde, hvor du køber en ejendom på samme tid som salg af en fast ejendom, er det muligt, at du vil blive sat i den situation, hvor du har brug at fuldføre dine køb, men midler fra din køber er ikke tilgængelige. Du er nu under pres for at fuldføre på en bestemt dato, men har ikke de disponible midler. Dette er, hvor byggelån kommer. De er betragtet som kortfristede udlån for at dække specifikke kortsigtede behov.

En relælånet kan også bruges til at tilvejebringe kapital ventende salg af en fast ejendom.

Byggelån kan arrangeres for ethvert beløb mellem £25000 til et par millioner pounds og kan lånes i perioder fra en uge til op til seks måneder. På grund af karakteren af byggelån kan de normalt arrangeres med kort varsel og inden for et par dage.

En relælånet ligner et realkreditlån, hvor det lånte beløb er sikret på dit hjem, men fordelen ved et realkreditlån er, at det tiltrækker en langt lavere rente. Mens byggelån er praktisk kan renter være meget høj. Når man overvejer en relælånet Husk at du kan betaler ikke kun for relælånet men også for pant på din eksisterende ejendom.

Byggelån er almindeligt tilgængelige og kan normalt arrangeres af udbyderen af eksisterende realkreditlån.

Selv om byggelån er praktisk, skal du overveje faldgruberne, som de høje renter.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat forfatterens biografi forbliver intakt:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *