Hvordan til at blive en succesfuld iværksætter på nettet

At blive en succesfuld iværksætter i online-verdenen er ikke anderledes end at blive en succesfuld iværksætter i mursten og mørtel verden. Begge opgaver kræver vision, beslutsomhed og hårdt arbejde.

Den online verden af web tilbyder mange spændende muligheder for iværksætteri, fordi det er frisk, nyt og spændende. Forkant med udvikling har altid været den mest frugtbar jord til dyrkning af en ny virksomhed. I 1800-tallet, den nye grænse var den amerikanske west og mange formuer blev lavet der. I 2000 er den nye grænse på nettet, hvor mange formuer har endnu at blive gjort.

Jeff Bezos Amazon.com er værd 4,85 milliarder dollars. Pierre Omidyar af eBay er værd at lidt over syv milliarder dollars. David Filo og Jerry Yang af Yahoo er begge milliardærer. Disse mænd gjorde formuer på nettet, og så kan du.

Vej til at blive en succesfuld online iværksætter har ændret sig i de sidste par år. Den overdrevne optimisme, som karakteriseret slutningen af 90 ‘ erne og i sidste ende førte til den efterfølgende crash i IT-sektoren har modnet i en forsigtig og fornuftig optimisme funderet i traditionelle forretningsmæssige værdier.

Festen er forbi; Det er tid til at komme på arbejde.

Hvad vil du sælge?

#1 ting du behøver for at lykkes i erhvervslivet er kunden. Uanset om du har en kunde, 50 kunder eller millioner af kunder, er det vigtigt at huske, at kunder er grundlaget for enhver virksomhed. Uden kunder har du ikke en virksomhed; du har en hobby.

Gå ind i en online-forretning, folk normalt enten, hvad de ønsker at sælge eller ved, hvordan de ønsker at sælge den. Hvis online business er en udvidelse af en mursten og mørtel erhvervslivet, iværksætteren ved, hvad han eller hun har til at sælge og er på udkig efter en ny kanal for deres gode og tjenester. Hvis entreprenøren er på udkig for at starte en ny virksomhed online, kan de ikke endnu, hvilket produkt eller hvilken tjeneste vil tilbyde de bedste muligheder for succes.

Produkt eller Service

Hver virksomhed sælger produkter eller tjenester, et par forretninger sælger både. Produkter er lettere at sælge online, fordi de kan være mere let commoditized. Folk er blevet komfortabel købe kendte råvarer online. Tjenester, der sælges online er undertiden leveres online og nogle gange leveret offline.

Sælge tjenester Online

Hvis du vælger at sælge ydelser, er den næste beslutning at overveje, hvordan de tjenester, du sælger vil blive leveret. Du kan vælge at:

Sælge din egen

Sælge ydelser fra andre

Sælge en automatiseret service

Sælge dine egne tjenester Online

Hver af os har særlige talenter, evner og færdigheder, som kan være nyttige for andre mennesker. Disse ting, som vi har kan blive tilbudt til andre via internettet. Måske er du en advokat, en web-designer eller en maler. Det bør være den letteste ting i verden at oprette en webside til at fortælle verden om hvem du er og hvad du kan gøre for dem.

Nøglen til succes i at sælge dine egne tjenesteydelser over internettet er at fokusere på din kundes behov. For hver sætning, du skriver om dig selv online, skal du skrive en hel side om, hvad du kan gøre for dine kunder.

Salg af tjenesteydelser for andre

Salg af tjenesteydelser for andre tillader os at udnytte en større arbejdsstyrke, og i sidste ende at opbygge indtægter hurtigere.

Måske kører du en græsplæne-pleje forretning hvor du sælge månedlige plænepleje pakker til husejere. Din græsplæne-pleje personale kan være medarbejdere, eller de kan være uafhængige underleverandører, der gør forretninger med dig til pre-forhandlede priser. I virkeligheden, kan du ikke være i forretningsområdet græsplæne-pleje på alle, du kan simpelthen være i færd med at blive betalt for at generere henvisninger til eksisterende lawn care virksomheder.

Sælger automatiseret Online Services

Sælger automatiseret onlinetjenester præsenterer en meget lukrativ forretning proposition, fordi det repræsenterer et potentielle indtægtsstrøm med meget lave vedligeholdelsesomkostninger. Trade-off er ofte i form af betydelige up-front udviklingsomkostninger.

Hvis du har den rigtige idé, og vilje til at følge det op til en vellykket afslutning, kan der ingen bedre forretningsmulighed end at sælge en automatiseret online service.

Det første skridt, selvfølgelig, er at bestemme, hvad folk ønsker, og hvad folk er villige til at betale for. Vil folk betaler $9,95 for en online personlighed test? Vil de betale $19,95 for en online personlig garderobe analyse? Hvad ville en person betaler for en personlig online horoskop? Hvad med et automatiseret genoptage skriftligt værktøj?

Sælger produkter Online

Hvis du vælger at sælge produkter, er du ikke begrænset til at sælge produkter, som du fremstiller. Hvis du allerede er i produktionsvirksomhed, der er en betydelig fordel, og internettet er en fremragende salgssted for mange produkter.

Større muligheder for resten af os ved at arbejde med distributionskanal. Vi kan købe produkter fra producenter og sælger derefter via internettet, eller vi kan købe produkter fra engrosforhandlere og sælge dem over nettet.

Vi kan oprette en oversigt over vores produkter og overvåge deres afsendelse til kunder, eller vi kan sende en anmodning om at få produkterne drop-leveret fra vores leverandører til vores kunder. Vi kan aldrig selv se de produkter, vi sælger.

Opsætning af det

Informationsteknologi er skræmmende at mange iværksættere. Hver lille sub-felt for det har sin egen kultur og terminologi. Det er vanskeligt for nybegyndere at forstå alle jargonen og til at bestemme sandheden fra hype.

Du vil ikke være vellykket, hvis du prøver at adskille dig selv helt fra teknologien, men du også bliver ikke vellykket hvis du fordybe dig i det. Du skal forstå det beslutninger fra en business plan på samme måde de du forstå beslutninger, som din virksomhed gør med hensyn til fastsættelse af priser eller erhverve fast ejendom.

Den mest indlysende brug for til din nye online-forretning vil være et selskab websted. Dette vil introducere dig til de professionelle, kendt som web-designere. Hvis din virksomhed sælger mere end et par produkter online, vil du også nødt til at arbejde med databaseadministratorer. Hvis du ønsker at sælge en automatiseret service online, vil du finde dig selv arbejder med softwarearkitekter og -udviklere.

> Derfra vil du lære om delt og dedikeret hosting og overflod af tjenester (og priser) tilgængelige for dig som en hosting kunde.

Centrale i disse meddelelser er, at hver af disse fagfolk skylder dig, som deres kunde en klar forklaring på den forretningsmæssige værdi, som de leverer til de penge, som du betaler dem. Dette kan være et ukendt begreb for mange techies, der voksede op i det offentlige skolesystem. Husk der er altid flere leverandører til en villig kunde.

På mange måder er det den nemmeste udfordring du vil stå over for, fordi så mange iværksættere har betrådt vej før du. En hel industri eksisterer for at markedsføre det tjenester til iværksættere. Du behøver kun at beslutte hvad de skal købe.

Sælger Online – med succes

Når din har forhandlet med dine leverandører og du har du distributionssystem arrangeret–nu kommer den svære del. Nu må du bygge bro mellem din virksomhed og dine kunder.

De fleste internettrafik er i øjeblikket formidlet af søgemaskiner som Google, Yahoo og MSN. For at gøre godt i business på internettet, skal du gøre godt i søgemaskinerne.

Dermed optræder meget tidligt i søgeresultaterne for nøgleord eller sætninger dine potentielle kunder vil bruge til at shoppe for din gode eller tjenester.

Meget få potentielle kunder søger du efter navn. Du skal bestemme de sætninger, som potentielle kunder vil skrive i den ransage maskine og sørg for at du rang godt i resultatet programoversigter for disse sætninger. Produkttyper eller navne er fælles søgning sætninger, som “sovepose” eller “kofanger klistermærker.” Centrale sætninger for tjenester omfatte ofte en geografiske komponent, såsom “real estate kansas city” eller “Bygningsmaler colorado springs.”

Når din centrale sætninger er defineret, skal du foretage visse på, at din virksomheds tilstedeværelse på internettet er optimeret til disse sætninger. Denne består af to sæt af opgaver: onsite optimering og off-site optimering.

Onsite optimering er at designe dit websted til at være fokuseret på de centrale sætninger. Dette er, hvor din web site designer vil arbejde med en professionel i feltet af Search Engine Optimization (SEO).

Off-site optimering består af netværk med andre i dit område for at sikre de vide om dit websted– og at de linker til dit websted. De førende søgemaskiner bruge antallet af links til et websted som et af kriterierne for at afgøre hvilke websteder til at rangere højt i søgeresultaterne. En SEO-specialist kan hjælpe dig i denne opgave, men ingen vil vide din branche samt du.

Search Engine Optimization (SEO) er afgørende for succes i en online-forretning. Forskellen mellem ranking tredje og thirtieth for din centrale sætning er betydelige indtægter til din virksomhed.

For mere information om søgemaskineoptimering, besøge Internet søgning motorer FAQ på

EBay alternativ

De opgaver, der er involveret i oprettelse af et websted og trafik mod det kan være tidskrævende og ressourcekrævende for en lille virksomhed. Tidsforsinkelsen pålagt af hjemmeside udvikling og søgemaskine markedsføring kan kræve mange måneder at begynde at levere ROI.

Mange web iværksættere bruge eBay og andre online auktionshuse for at genvej denne proces og begynde at sælge online kunder næsten øjeblikkeligt.

På eBay, du oprette auktioner for de produkter, du sælger og potentielle købere bud til at bestemme hvad de vil betale. Du er købedygtig placere mindstepriser at sikre, at du ikke vil sælge produkter til priser under din nødvendige fortjenstmargen. Du kan også konfigurere hollandske auktioner, hvor du er i stand til at sælge store mængder af den samme vare.

Yderligere oplysninger om at starte et eBay business, besøge køb-og-Selling.net på

Resumé

De indstillinger, der er involveret i at blive en succesfuld iværksætter på internettet er omfattende. Picking den rette vej for dig er egen rejse dit første skridt på vejen til online succes.

2 Replies to “Hvordan til at blive en succesfuld iværksætter på nettet”

  1. Have you ever considered publishing an ebook or guest authoring on other websites?

    I have a blog based upon on the same topics you discuss and would love
    to have you share some stories/information. I know my subscribers would
    enjoy your work. If you’re even remotely interested, feel free to shoot me
    an e-mail.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *